• Mi UCrea
    Ver ítem 
    •   UCrea
    • UCrea Investigación
    • Departamento de Administración de Empresas
    • D25 Artículos
    • Ver ítem
    •   UCrea
    • UCrea Investigación
    • Departamento de Administración de Empresas
    • D25 Artículos
    • Ver ítem
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Dining out and appraisal of farmed fish

    Ver/Abrir
    Global Aquaculture 11.pdf (1.815Mb)
    Identificadores
    URI: http://hdl.handle.net/10902/6506
    ISSN: 1540-8906
    Compartir
    RefworksMendeleyBibtexBase
    Estadísticas
    Ver Estadísticas
    Google Scholar
    Registro completo
    Mostrar el registro completo DC
    Autoría
    Fernández Polanco, José ManuelAutoridad Unican; Luna Sotorrío, LadislaoAutoridad Unican; Llorente García, IgnacioAutoridad Unican
    Fecha
    2012
    Derechos
    © Global Aquaculture Alliance
    Publicado en
    Global Aquaculture Advocate, 2012, 15(2), 50-52
    Editorial
    Global Aquaculture Alliance
    Resumen/Abstract
    Consumers’ lack of familiarity with aquaculture products and farm practices can cause aversion to farmed seafood. Surveys in Spain found that consumers who ate seafood at restaurants knew more about farmed species and ate more cultured seafood than those who only ate seafood at home. Inclusion of aquaculture products on restaurant menus helps increase the knowledge and consumption of farmed seafood by customers. Thus, the hospitality business is a useful channel to spread positive messages about aquaculture.
    Colecciones a las que pertenece
    • D25 Artículos [509]

    UNIVERSIDAD DE CANTABRIA

    Repositorio realizado por la Biblioteca Universitaria utilizando DSpace software
    Contacto | Sugerencias
    Metadatos sujetos a:licencia de Creative Commons Reconocimiento 4.0 España
     

     

    Listar

    Todo UCreaComunidades y coleccionesFecha de publicaciónAutoresTítulosTemasEsta colecciónFecha de publicaciónAutoresTítulosTemas

    Mi cuenta

    AccederRegistrar

    Estadísticas

    Ver Estadísticas
    Sobre UCrea
    Qué es UcreaGuía de autoarchivoArchivar tesisAcceso abiertoGuía de derechos de autorPolítica institucional
    Piensa en abierto
    Piensa en abierto
    Compartir

    UNIVERSIDAD DE CANTABRIA

    Repositorio realizado por la Biblioteca Universitaria utilizando DSpace software
    Contacto | Sugerencias
    Metadatos sujetos a:licencia de Creative Commons Reconocimiento 4.0 España