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Visualizar D28 Proyectos de Investigación por autor "Batlle Bayer, Laura"
Mostrando ítems 1-5 de 5
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A critical review of superfoods from a holistic nutritional and environmental approach
Fernández Ríos, Ana; Laso Cortabitarte, Jara
; Hoehn Capracci, Daniel
; Amo Setién, Francisco José
; Abajas Bustillo, Rebeca
; Ortego Maté, María Carmen
; Fullana i Palmer, Pere; Bala Gala, Alba; Batlle Bayer, Laura; Balcells Fluvià, Mercè; Puig Vidal, Rita; Aldaco García, Rubén
; Margallo Blanco, María
(Elsevier, 2022)
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Introducing a degrowth approach to the circular economy policies of food production, and food loss and waste management: towards a circular bioeconomy
Hoehn Capracci, Daniel; Laso Cortabitarte, Jara
; Margallo Blanco, María
; Ruiz Salmón, Israel
; Amo Setién, Francisco José
; Abajas Bustillo, Rebeca
; Sarabia Cobo, Carmen María
; Quiñones Montellano, Ainoa
; Vázquez Rowe, Ian; Bala Gala, Alba; Batlle Bayer, Laura; Fullana i Palmer, Pere; Aldaco García, Rubén
(MDPI, 2021-03-18)
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Nutritional data management of food losses and waste under a life cycle approach: case study of the Spanish agri-food system
García Herrero, María Isabel; Margallo Blanco, María
; Laso Cortabitarte, Jara
; Batlle Bayer, Laura; Bala Gala, Alba; Fullana i Palmer, Pere; Vazquez Rowe, Ian; González Prieto, María Jesús
; Amo Setién, Francisco José
; Durá Ros, María Jesús
; Sarabia Cobo, Carmen María
; Abajas Bustillo, Rebeca
; Quiñones Montellano, Ainoa
; Irabien Gulías, Ángel
; Aldaco García, Rubén
(Elsevier, 2019-09)